Over Tessa

Ik ben jouw mealprepper, jouw bezorger en jouw helpende hand om ervoor te zorgen dat jij je gezonde levensstijl kan naleven. Ik ben naast mealprepper ook personal trainer en voedingsdeskundige. Mijn passie voor koken, eten, sport en coaching hebben mij op het idee gebracht om Tessa’s meal prep service te gaan beginnen. Het is mijn missie om mensen te helpen bij het ontwikkelen en/of behouden van een gezonde levensstijl. Ik doe dit door middel van mijn persoonlijke service en maaltijden.

Het begin

De zondag stond voor mij altijd in het teken van: mealpreppen. Elke week herhaalde het boodschappen doen, koken en bakjes vullen. Deze routine bracht mij rust, fysiek resultaat en vooral gemak. Om de drukke werkweken op een gezonde manier vol te kunnen houden en om mijn fitness doelstellingen te blijven behalen werd dit een routine. Ik deelde mijn meal prep bakjes vol trots op social media om andere mensen te inspireren om dit ook te gaan doen. Als bijbaantje werkte ik als sous-chef bij een gym in Amsterdam. De eerste aanvragen dienden zich hier al aan: “Tessa, kan je ook niet voor mij gaan mealpreppen?

Tessa Sandmann Amsterdam personal trainer voedingscoach mealprepper-xs

Mealprepper, personal trainer en voedingsdeskundige

Waarom?

Als personal trainer en voedingsdeskundige coach ik veel drukbezette Amsterdammers die geregeld online eten bestellen. Zij moeten vaak overwerken of ze stellen geen prioriteit aan het bereiden van een gezonde maaltijd. Ik heb ervaren dat mijn klanten het lastig blijven vinden om tijdens lange kantoordagen gezond en gevarieerd te blijven eten. Een ongezonde voedingskeuze kan snel gemaakt zijn door stress, te weinig slaap, beloningsgevoel en onwetendheid over wát gezonde voeding is.

Tessa Sandmann meal prepper

Hoe?

Veel mensen laten zich leiden door talloze diëten en adviezen vanuit social media. Zij denken te weten wat ze eten in plaats van te weten wat ze eten. Ik wil jullie graag de juiste kennis meegeven over wat een gezonde maaltijd precies inhoudt en wat bij jou past. Door middel van transparante voedseletiketten, educatie en persoonlijke service wil ik jullie ondersteunen bij een duurzame gezonde levensstijl. 


Heb je vragen of wil je meer persoonlijk voedingsadvies? Neem dan contact met ons op. Nurdin de nutritionist en ik helpen jou graag verder.

Scroll naar top

Bezorggebieden

Meal prep packages

Onderstaande postcodes vallen binnen ons bezorggebied:

1011

1012

1013

1014

1015

1016

1017

1019

1051

1052

1053

1054

1055

1056

1057

1058

1059

1061

1062

1071

1072

1073

1074

1076

1077

1081

1082

1083

1091

1093

1094

1097

1098

De meal prep wordt 2 maal per week vers thuisbezorgd aan jouw deur. Dit is elke week op zondagavond en dinsdagavond. 

Thuisbezorging in plaats van ophalen @ jouw sportschool

NEWS

Lieve Allemaal,

Zoals jullie weten moeten onze ophaallocaties sluiten door het COVID-19. Echter is juist een gezonde maaltijd belangrijk. We hebben daarom het volgende besloten:

We bezorgen 3 maal per week bij jou thuis!

Onze bezorgers houden uiteraard gepaste afstand, dragen mondmaskers en handschoenen. Net als hiervoor zijn wij heel voorzichtig en netjes bij de bereiding van onze meals.

Geef aan bij je gekozen meal prep welke avond jou het beste schikt. Wij nemen contact op via de mail over een exacter tijdstip dat je ons kunt verwachten.

We bezorgen in Amsterdam. Check je wel even of wel wel kunnen bezorgen bij jou?

Handig…