Veelgestelde vragen

Houdbaarheid

Al onze maaltijden zijn het lekkerst tot 2 dagen. Daarna zijn ze 3 tot 4 dagen houdbaar. De THT staat ook altijd vermeld op het etiket op de maaltijd zodat je dit altijd kunt nagaan.

Er staat duidelijk bij elk gerecht op de website vermeld of u de maaltijd kan invriezen. Sommige maaltijden adviseren wij niet om in te vriezen, zoals: salades. Het verpakkingsmateriaal is bestendig tegen een koel/vries temperatuur van -30 graden. De maaltijden zijn houdbaar tot 1 maand na de levering. 

De maaltijden zijn al bereid en alle maaltijden kan je zowel warm als koud eten. Wil je toch liever je maaltijd opwarmen dan kan jij het volgende doen: 

Over het algemeen gelden de volgende opwarm instructies:

Magnetron:
3 – 4 minuten op 900 watt.
Let op: verwijder al het plastic! (sausbakje / topseal folie)

Oven:
15-20 minuten op 180 graden.
Let op: verwijder al het plastic! (sausbakje / topseal folie)

Nee onze trays zijn niet geschikt voor een toaster-oven.

Bezorging en bestelling

Wij werken aan de hand van pre-orders. Op onze website en instagram zie je een tijdslot tot wanneer jij je maaltijden kan bestellen. Je bestelt en betaalt jouw maaltijden online via de website. Je kiest je gewenste pick-up point en dag en dan kan jij de meal prep ophalen.

Leverdagen:

Zondagavond/maandag : maaltijden voor maandag + dinsdag

Dinsdagavond: woensdag + donderdag

Donderdagavond: vrijdag + zaterdag

Levertijdstippen:
Op jouw gekozen dag en locatie (te vinden op je orderbevestiging) kun je jouw maaltijd(en) ophalen, Bekijk de ophaaltijden hier.

Op dit moment kun je je maaltijd ophalen bij: Vondelgym Zuid en Active Club in Amsterdam. Er zullen steeds meer ophaallocaties volgen.

Als je bestek en een tasje bij jouw meal prep wil hebben dan kan dat. Je kan dit toevoegen bij het afrekenen van je bestelling. Het barpersoneel van het ophaalpunt is dan ook op de hoogte dat jij er een tasje en bestek bij krijgt. Wegens milieuredenen willen wij graag de tasjes hergebruiken. Zou je hier ook aan kunnen denken?

Dit kost niets! Tessa bezorgt met haar bakfiets alle verse maaltijden op de ophaalpunten en daar betaal jij niks extra’s voor.

Tessa’s kiest voor cardio! Wij bezorgen op onze elektrische bakfietsen.

Allergenen

In principe kunnen wij met alle allergieën rekening houden. Wat je het beste kunt doen is dit aangeven in je notities bij de checkout van de maaltijden. In Tessa’s keuken wordt er wel gekookt waarbij diverse allergenen aanwezig kunnen zijn.

Producten

Tessa’s kookt verse en gezonde maaltijden die zowel als lunch als voor diner gegeten kunnen worden. Wij bieden altijd een vlees, vis of vegan optie aan. De inspiratie halen wij uit verschillende soorten landen en wij proberen een zo gevarieerd mogelijk aanbod voor jou te creëren. Eten moet gezond zijn maar ook zeker gevarieerd en lekker!

Wij proberen de meal prep zo gevarieerd mogelijk samen te stellen. Er wordt veel gebruik gemaakt van verse groenten, peulvruchten, volkoren producten en lekkere sauzen die niet al te calorierijk en vet zijn. Er is altijd een vis, vlees of veganistische optie. De grootte van de porties proberen wij te controleren zodat er niet te veel eten wordt weggegooid. Daarnaast houden wij ook rekening met een juiste balans aan koolhydraten, eiwitten en vetten per maaltijd.

Suiker is suiker. Wij halen de suikers voornamelijk uit onze groente, fruit en ongezoete zuivelproducten als magere yoghurt of plantaardige yoghurt. Het voordeel van deze producten is dat ze naast fructose (fruitsuiker) nog veel meer belangrijke voedingsstoffen hebben als vitamines, mineralen en vezels.

Er wordt 5 dagen in de week gekookt en wij komen drie keer per week langs bij de pick-up points met verse maaltijden. Wij verlengen de houdbaarheid van de maaltijden op geen enkele wijze.

Wij gebruiken zowel biologische producten als niet biologische producten. Wij leggen de focus van onze producten voornamelijk op diervriendelijkheid en anti-biotica vrij. Op het gebied van bestrijdingsmiddelen voldoen onze groenten binnen de waardes van de Europese Unie. Onze producten worden elke oogst microbiologisch getest. Wij werken nauw samen met onze leveranciers. Heb je hier nog vragen over? Dan kan je ons altijd hierover mailen.

Gezonde verse meal preps…

Heb je na het lezen van de FAQ toch nog vragen?

Stuur ons dan even een berichtje

Scroll naar top

Bezorggebieden

Meal prep packages

Onderstaande postcodes vallen binnen ons bezorggebied:

1011

1012

1013

1014

1015

1016

1017

1019
1032
1033

1051

1052

1053

1054

1055

1056

1057

1058

1059

1061

1062

1071

1072

1073

1074

1076

1077

1079

1081

1082

1083

1091

1093

1094

1097
1098

De meal prep wordt 2 maal per week vers thuisbezorgd aan jouw deur. Dit is elke week op zondagavond en dinsdagavond. 

Thuisbezorging in plaats van ophalen @ jouw sportschool

NEWS

Lieve Allemaal,

Zoals jullie weten moeten onze ophaallocaties sluiten door het COVID-19. Echter is juist een gezonde maaltijd belangrijk. We hebben daarom het volgende besloten:

We bezorgen 3 maal per week bij jou thuis of je kunt je meals ophalen bij PARCLS!

Onze bezorgers houden uiteraard gepaste afstand, dragen mondmaskers en handschoenen. Net als hiervoor zijn wij heel voorzichtig en netjes bij de bereiding van onze meals.

Geef aan bij je gekozen meal prep welke avond jou het beste schikt. Wij nemen contact op via de mail over een exacter tijdstip dat je ons bij jou thuis kunt verwachten.

We bezorgen in Amsterdam. Check je wel even of wel wel kunnen bezorgen bij jou?

Handig…