Veelgestelde vragen

Houdbaarheid

Al onze maaltijden zijn het lekkerst tot 2 dagen. Daarna zijn ze 3 tot 4 dagen houdbaar. De THT staat ook altijd vermeld op het etiket op de maaltijd zodat je dit altijd kunt nagaan.

Er staat duidelijk bij elk gerecht op de website vermeld of u de maaltijd kan invriezen. Sommige maaltijden adviseren wij niet om in te vriezen, zoals: salades. Het verpakkingsmateriaal is bestendig tegen een koel/vries temperatuur van -30 graden. De maaltijden zijn houdbaar tot 1 maand na de levering. 

De maaltijden zijn al bereid en alle maaltijden kan je zowel warm als koud eten. Wil je toch liever je maaltijd opwarmen dan kan jij het volgende doen: 

Over het algemeen gelden de volgende opwarm instructies:

Magnetron:
3 – 4 minuten op 900 watt.
Let op: verwijder al het plastic! (sausbakje / topseal folie)

Oven:
15-20 minuten op 180 graden.
Let op: verwijder al het plastic! (sausbakje / topseal folie)

Nee onze trays zijn niet geschikt voor een toaster-oven.

Bestellen en levering

Kies je pakket uit via onze website: low-carb, high-carb of high/low mix. Vervolgens maak je de keus hoeveel maaltijden jij per dag wilt hebben en voor hoeveel dagen in de week. Tot slot kom je op de afreken pagina en kan je veilig en snel betalen via iDeal of creditcard. Als de betaling eenmaal gelukt is kom je automatisch op het intake-formulier. Aan de hand van dit intake-formulier stemmen wij de maaltijden persoonlijk op je af.

Als wij het intake-formulier hebben ontvangen dan stemmen wij de eerst volgende bezorg datum persoonlijk met je af. Je kan zelf kiezen of je het aan huis bezorgd wil hebben of dat jij je maaltijden ophaalt bij een van onze ophaallocaties.

Wij kunnen bij jou thuis bezorgen, maar we hebben ook verschillende ophaallocaties. Bekijk ze hier.

Je betaalt geen extra verzendkosten.

Tessa’s kiest voor cardio! Wij bezorgen op onze elektrische bakfietsen.

Wij kunnen bij jou thuis bezorgen, maar we hebben ook verschillende ophaallocaties en verschillende tijden. Bekijk ze hier.

De bezorgtijden bij jou thuis stemmen wij samen met jou af en vinden plaats tussen 16.00 en 22.00u. In het intake-formulier kan je aangegeven wat jouw voorkeur heeft voor bezorgtijden. Je kunt hier meer lezen over de verschillende ophaallocaties.

Heb je onverwachts een zakenreis of ga je op vakantie en wil je even jouw abonnement pauzeren? Geen probleem! Geef het via de mail of het contactformulier aan ons door en dan pauzeren wij je abonnement. support@tessasmealprepservice.nl . Vergeet niet je voornaam en achternaam te vermelden.

Na je bestelling krijg je binnen een half uur een linkje in je email. Zie je de mail niet? Check dan even je spam folder of stuur ons een berichtje.

Allergenen

In principe kunnen wij met alle allergieën rekening houden. Je kunt je allergieën aangeven in het intakeformulier. In Tessa’s keuken wordt er wel gekookt waarbij diverse allergenen aanwezig kunnen zijn.

Producten

Tessa’s kookt verse en gezonde maaltijden die zowel als lunch als voor diner gegeten kunnen worden. Wij bieden altijd een vlees, vis of vegan optie aan. De inspiratie halen wij uit verschillende soorten landen en wij proberen een zo gevarieerd mogelijk aanbod voor jou te creëren. Eten moet gezond zijn maar ook zeker gevarieerd en lekker!

Wij proberen de meal prep zo gevarieerd mogelijk samen te stellen. Er wordt veel gebruik gemaakt van verse groenten, peulvruchten, volkoren producten en lekkere sauzen die niet al te calorierijk en vet zijn. Er is altijd een vis, vlees of veganistische optie. De grootte van de porties proberen wij te controleren zodat er niet te veel eten wordt weggegooid. Daarnaast houden wij ook rekening met een juiste balans aan koolhydraten, eiwitten en vetten per maaltijd.

Suiker is suiker. Wij halen de suikers voornamelijk uit onze groente, fruit en ongezoete zuivelproducten als magere yoghurt of plantaardige yoghurt. Het voordeel van deze producten is dat ze naast fructose (fruitsuiker) nog veel meer belangrijke voedingsstoffen hebben als vitamines, mineralen en vezels.

Er wordt 5 dagen in de week gekookt en wij komen drie keer per week langs bij de pick-up points met verse maaltijden. Wij verlengen de houdbaarheid van de maaltijden op geen enkele wijze.

Wij gebruiken zowel biologische producten als niet biologische producten. Wij leggen de focus van onze producten voornamelijk op diervriendelijkheid en anti-biotica vrij. Op het gebied van bestrijdingsmiddelen voldoen onze groenten binnen de waardes van de Europese Unie. Onze producten worden elke oogst microbiologisch getest. Wij werken nauw samen met onze leveranciers. Heb je hier nog vragen over? Dan kan je ons altijd hierover mailen.

Gezonde verse meal preps…

Heb je na het lezen van de FAQ toch nog vragen?

Stuur ons dan even een berichtje

Let op!

Korte vakantie

We hebben een korte pauze van 20 december tot 2 januari.

Dit betekent dat als je je nu aanmeldt, je eerst mogelijke levering is op 3 januari 2024! 
MET DE KORTINGSCODE HAPPY2024 ONTVANG JE 15% KORTING OP JOUW EERSTE MAAND MEAL-PREP.

We wensen je een fijn kerstfeest en een gelukkig en gezond Nieuwjaar!

Logo Tessa meal prep service white

Handig…