Meal prep pakket:

High Carb

Voor wie?

Wij hebben het High carb meal prep pakket ontwikkeld voor mensen die veel calorieën op een dag verbranden en die dit kunnen aanvullen met genoeg brandstof (koolhydraten). 

Het pakket

Wij gebruiken complexe koolhydraten in de recepturen. Deze koolhydraten worden langzamer in het bloed opgenomen en dit zorgt ervoor dat de bloedsuikerspiegel minder snel stijgt. De complexe koolhydraten kunnen ervoor zorgen dat je minder snel last hebt van een after lunch-dip.

Voorbeeldmenu

High carb

High-carb

Snack: Beetroot Cake
dadels, biet, goji bes, kokosrasp, cranberry

1 of 4

Lunch: Double Green Salmon
peultjes, spinazie, quinoa, kool, teriyaki dressing

2 of 4

Snack: Veggie Ball Honger Stopper
crudité, tzatziki dip, groenteballetjes

3 of 4

Diner: Baharat Chicken
geroosterde pompoen, sugar snaps, vijgen, parelcouscous, sumak tahini dressing

4 of 4

De mogelijkheden en prijzen

Wij werken met maandelijkse abonnementen, hieronder kun je de prijzen bekijken. We hanteren eenmalig €60,- inschrijfkosten voor de intake die we gebruiken om jouw meal prep pakket personaliseren. 
1 maaltijd per dag 2 maaltijden per dag 2 maaltijden + 1 snack per dag
4 dagen per week €48,- per week €96,- per week €124,- per week
5 dagen per week €60,- per week €120,- per week €155,- per week

Na inschrijving en de 1e betaling via iDeal wordt elke maand automatisch het bedrag voor jouw gekozen meal prep pakket afgeschreven + de eenmalige inschrijfkosten voor personalisatie van €60,-. Wanneer je meerdere meal prep packages wil aankopen, kun je daarvoor meerdere orders plaatsen. 

Kies het soort pakket

Kies het aantal dagen per week

Kies het aantal maaltijden per dag

Meld je aan en ready!

Tessa's een weekje uitproberen?

Meld je dan aan voor een van de proefpakketten! Die bestaan uit 4 dagen lunch, diner en een snack. Je kunt kiezen uit:

Low Carb

eenmalig €125,- €106,25

High Carb

eenmalig €125,- €106,25

High/Low carb mix

eenmalig €125,- €106,25

Roti Rendang

Veelgestelde vragen

Wanneer je bestelt voor donderdag 22.00u, worden jouw maaltijd in de daaropvolgende week geleverd op de door jou gekozen dag en locatie (vanaf zondag).

Zondagavond, dinsdagavond en donderdagavond

Welk tijdslot voor jou uitkomt stemmen wij persoonlijk met jou af. Wij bezorgen elke week op zondagavond, dinsdagavond of donderdagavond.

Wij schrijven maandelijks het bedrag af van jouw rekening op de dag van jouw aanmelding. 

Je dit kan uiteraard. Wij vragen je minimaal 2 weken voorafgaand aan bijvoorbeeld je vakantie ons een e-mail te sturen met de data waarop je je abonnement wil pauzeren. Je kunt daarvoor een e-mail sturen naar support@tessasmealprepservice.nl. Vermeld daarbij ook je naam, achternaam en soort abonnement. We pauzeren de leveringen altijd per week (minimaal 1 week).

Ja dit kan uiteraard. Wij hanteren een maand opzegtermijn. Je kunt daarvoor een het opzegformulier gebruiken. Vermeld daarbij je naam, achternaam en soort abonnement.

Uiteraard! Jouw meal prep wordt geheel op jou afgestemd. Na aanmelden vragen we jou een intake in te vullen. Jouw persoonlijke wensen kun je hier kwijt, ook je allergieën. 

Voor de personalisatie van de maaltijden en het aanmaken van een persoonlijk profiel rekenen wij inschrijfkosten. Het inschrijfgeldbedrag kost 60,-.

Jazeker, je kunt het maandabonnement op jouw bedrijfsnaam zetten. Daarnaast kun je ook je bedrijfslunch laten verzorgen door Tessa’s Meal Prep. Daar kun je hier meer over lezen.

Jazeker, wij bieden een speciaal proef meal prep package aan waarmee je 1 week meal prep ontvangt. Deze package bevat voor 4 dagen lunch, diner en een snack. Bevalt het je hierna? Dan kun je je inschrijven voor langere periode! Die kun je hier bestellen.

Andere meal prep packages

Scroll naar top

Check of we al thuisbezorgen bij jou

Meal 2 plus snack

We bezorgen (nog) niet bij jou thuis

We zijn continue bezig met het uitbreiden van ons bezorg gebied. Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte als er nieuwe bezorg gebieden bij komen! In de tussentijd kun je je meal prep ook ophalen bij een ophaalpunt.

Yes! We bezorgen bij jou thuis.

Start de configurator en meld je aan!

Handig…