Low
Carb

Low Carb

Mexican stuffed pepper

Laag in kcal

+ 200g Groenten

Vers

Vlees

11,00

De paprika heb ik gevuld met gemarineerde chipotle beef met pico de gallo. Ik heb de paprika afgetopt met een biologisch eitje en chilipoeder. De paprika ligt op een bedje van bloemkoolrijst, kool, krokante mais en boontjes met geroosterde rode ui. Erbij krijg je een lekkere licht pittige salsa. Enjoy!

Ingrediënten

biologisch rundvlees, ei, paprika, bloemkool, groene kool, rode ui, kidneybonen, witte bonen, mais, tomaat, chilipeper, knoflook, paprikapoeder, komijn, puntpaprika, peper, zout & olijfolie.

Voedingswaarden per maaltijd

483 kcal | 39g eiwitten | 25g vetten | 23g koolhydraten

Opwarm instructies

Tessa zegt

Deze maaltijd kan je zowel warm als koud eten. Wil jij het toch verwarmen?
Oven: Verwijder de topsealfolie van de schaal en zet het in de oven voor 15 minuten op 200°c .
Magnetron: Verwijder de topsealfolie van de schaal en plaats het in de magnetron voor 3-4 minuten op 750w.

Houdbaarheid

In de koelkast: 4 dagen

Invriezen? 

Wil jij je meal prep voor een later moment bewaren? Vries het in! Zo heb je altijd nog een gezonde maaltijd op een later moment.

Geniet van je mealprep! Klaar met eten? Vergeet je bakje en de folie alsjeblieft niet te recyclen.

Supplementen

Andere gerechten deze week

Scroll naar top

Handig…

Free

Cooling bag!

Bij besteding boven de €45,- ontvang je eenmalig een gratis koeltas!

Gebruik de kortingscode: