High 
Carb

High Carb

Roti Rendang

Spiergroei

+ 150g Groenten

Vers

Vegan

11,00

Huisgemaakte vegan rendang gemaakt van jackfruit. De jackfruit is op smaak gebracht met diverse Indonesische kruiden. Het ligt op een krokantje van rotivel met gekruide basmati rijst, snijboontjes en spinazie. Erbij krijg je zoetzure groenten van kool en komkommer. Een fantastisch Indonesisch stoofgerecht.

Ingrediënten

ackfruit, citroengras, sjalotten, basmati rijst, spinazie, cranberries, snijbonen, roti, gember, knoflook, kaneel, kruidnagel, komkommer, witte kool, kokosmelk, honing, kurkuma, chili, laurier, granaatappel, chiazaad, lijnzaad, arachideolie, peper, zout & olijfolie.

Voedingswaarden per maaltijd

kcal 738 | 20g eiwitten | 12g vetten | 80g koolhydraten

Opwarm instructies

Tessa zegt

Oven: Verwijder de topsealfolie van de schaal en zet het in de oven voor 15 minuten op 200°c .
Magnetron: Verwijder de topsealfolie van de schaal en plaats het in de magnetron voor 3-4 minuten op 750w.

Houdbaarheid

In de koelkast: 4 dagen

Invriezen? 

Would you like to eat your mealprep at a later time? Freeze it! So you always have a healthy meal for later.

Geniet van je meal prep! Klaar met eten? Vergeet je bakje en de topsealfolie alsjeblieft niet te recyclen.

Supplementen

Andere gerechten deze week

Scroll naar top

Handig…

Free

Cooling bag!

Bij besteding boven de €45,- ontvang je eenmalig een gratis koeltas!

Gebruik de kortingscode: