Tessa's Meal Prep Service

Tessa’s Meal Prep Service wil mensen met een sportieve en drukke levensstijl een gezonde en lekkere maaltijd bezorgen en wij doen dit door middel van gepersonaliseerde maaltijden en service.

Visie

Wij geloven dat gepersonaliseerde voeding een belangrijke bijdrage levert aan de gezondheid en welzijn van mensen.

Missie

Elk mens is uniek en elk lichaam zit anders in elkaar, waarom eten we dan allemaal hetzelfde?

Tessa’s Meal Prep Service is op missie om mensen bewust te maken van voeding die bij hun past en om een gezonde levensstijl aan te leren en te behouden door middel van gepersonaliseerd eten.  

Tessa’s keuken

Wij gebruiken geen geraffineerde suikers in de keuken.

Wij streven er naar om elk ingrediënt te vermelden wat er in jouw meal prep zit.

De weekmenu’s gaan mee met de seizoenen.

Wij koken met verschillende kooktechnieken om de voedingswaarden van de producten hoog te houden.

Wij maken gebruik van diverse softwareprogramma’s om elk ingrediënt te meten en te weten om de juiste voedingsinformatie te controleren.

Wij laten ons niet leiden door hypes en diëten vanuit social media.

Onze voedingsinformatie is wetenschappelijk onderbouwd en als je hier nog enige vragen over hebt dan staan wij paraat om jou hierin te woord te staan.

De ingrediënten, bereidingswijzen en recepten voor de meal prep worden gemaakt en getest door chef-koks, personal trainers en onze eigen nutritionist. Wij beoordelen niet alleen de functionaliteit van de ingrediënten, maar wij kijken ook naar kleur, smaak en beleving.

nutritionist Nurdin Pattipilohy

Tessa's nutritionist

My name is Nurdin Pattipilohy, I’m from Amsterdam and I have a passion for food. Not just cooking or eating it, but also the hard facts that surround the complex topic of nutrition. I started out as a personal trainer, but I have shifted my focus and studies over these last 5 years to nutrition. As a certified nutritionist I mostly work out of the Vondelgym in Amsterdam. 

At Tessa’s I will assist in creating recipes that are nutritious, satieting, protein rich and delicious. Furthermore I’m here to provide interesting facts about our meals and nutrition in general. My mission is the same as Tessa’s, which is to help people build a sustainable healthy lifestyle!

Nurdin

Kernwaarden

Gemak

De gedachtegang en een belangrijke waarde van Tessa’s Meal Prep Service is: gemak. Wij geloven dat gemak niet alleen functioneel van waarde is, maar ook emotioneel. Wij proberen jou mentaal te ontlasten, keuzestress weg te nemen en ervoor te zorgen dat jij vrijwel niet meer hoeven na te denken over jouw keuzes rondom voeding. Het verlangen naar minder stress versimpelt het leven en maakt meer tijd voor andere leuke dingen.

Zorg dragen voor jezelf en voor de wereld

Zorg dragen voor jezelf en voor de wereld. Tessa’s denkt niet alleen aan vandaag en morgen. Duurzaam met de wereld omgaan staat bij ons hoog aangeschreven. Wij proberen hieraan bij te dragen door bio-afbreekbaar verpakkingsmateriaal te gebruiken, het hergebruiken van delivery tasjes, duurzaam transport, afvalwerking en we werken met pre-orders zodat de ingrediënten nauwkeurig kunnen worden afgewogen zodat er minder voedsel verspild wordt.

Educatie

“Denken dat je weet wat je eet, tot weten wat je eet”. Veel mensen denken te weten wat een gezond eetpatroon inhoudt. Deze aannames zijn vaak zonder feiten gebaseerd. Door de invloed van social media is er gebrek aan maatschappelijke kennis. Tessa’s ondersteunt mensen graag naar een gezonde duurzame levensstijl. Wij geloven niet in diëten en laten ons niet leiden door trends en ontwikkelingen vanuit social media. De maaltijden worden samengesteld en getoetst door onze gediplomeerde voedingsdeskundige en chef-kok.

Scroll naar top

Bezorggebieden

Meal prep packages

Onderstaande postcodes vallen binnen ons bezorggebied:

1011

1012

1013

1014

1015

1016

1017

1019
1032
1033

1051

1052

1053

1054

1055

1056

1057

1058

1059

1061

1062

1071

1072

1073

1074

1076

1077

1079

1081

1082

1083

1091

1093

1094

1097
1098

De meal prep wordt 2 maal per week vers thuisbezorgd aan jouw deur. Dit is elke week op zondagavond en dinsdagavond. 

Thuisbezorging in plaats van ophalen @ jouw sportschool

NEWS

Lieve Allemaal,

Zoals jullie weten moeten onze ophaallocaties sluiten door het COVID-19. Echter is juist een gezonde maaltijd belangrijk. We hebben daarom het volgende besloten:

We bezorgen 3 maal per week bij jou thuis of je kunt je meals ophalen bij PARCLS!

Onze bezorgers houden uiteraard gepaste afstand, dragen mondmaskers en handschoenen. Net als hiervoor zijn wij heel voorzichtig en netjes bij de bereiding van onze meals.

Geef aan bij je gekozen meal prep welke avond jou het beste schikt. Wij nemen contact op via de mail over een exacter tijdstip dat je ons bij jou thuis kunt verwachten.

We bezorgen in Amsterdam. Check je wel even of wel wel kunnen bezorgen bij jou?

Handig…