Tessa's Meal Prep Service

Tessa’s Meal Prep Service wil mensen met een sportieve en drukke levensstijl een gezonde en lekkere maaltijd bezorgen en wij doen dit door middel van gepersonaliseerde maaltijden en service.

Visie

Wij geloven dat gepersonaliseerde voeding een belangrijke bijdrage levert aan de gezondheid en welzijn van mensen.

Missie

Elk mens is uniek en elk lichaam zit anders in elkaar, waarom eten we dan allemaal hetzelfde?

Tessa’s Meal Prep Service is op missie om mensen bewust te maken van voeding die bij hun past en om een gezonde levensstijl aan te leren en te behouden door middel van gepersonaliseerd eten.  

Tessa’s keuken

Wij gebruiken geen geraffineerde suikers in de keuken.

Wij streven er naar om elk ingrediënt te vermelden wat er in jouw meal prep zit.

De weekmenu’s gaan mee met de seizoenen.

Wij koken met verschillende kooktechnieken om de voedingswaarden van de producten hoog te houden.

Wij maken gebruik van diverse softwareprogramma’s om elk ingrediënt te meten en te weten om de juiste voedingsinformatie te controleren.

Wij laten ons niet leiden door hypes en diëten vanuit social media.

Onze voedingsinformatie is wetenschappelijk onderbouwd en als je hier nog enige vragen over hebt dan staan wij paraat om jou hierin te woord te staan.

De ingrediënten, bereidingswijzen en recepten voor de meal prep worden gemaakt en getest door chef-koks, personal trainers en onze eigen nutritionist. Wij beoordelen niet alleen de functionaliteit van de ingrediënten, maar wij kijken ook naar kleur, smaak en beleving.

nutritionist Nurdin Pattipilohy

Tessa's nutritionist

My name is Nurdin Pattipilohy, I’m from Amsterdam and I have a passion for food. Not just cooking or eating it, but also the hard facts that surround the complex topic of nutrition. I started out as a personal trainer, but I have shifted my focus and studies over these last 5 years to nutrition. As a certified nutritionist I mostly work out of the Vondelgym in Amsterdam. 

At Tessa’s I will assist in creating recipes that are nutritious, satieting, protein rich and delicious. Furthermore I’m here to provide interesting facts about our meals and nutrition in general. My mission is the same as Tessa’s, which is to help people build a sustainable healthy lifestyle!

Nurdin

Kernwaarden

Gemak

De gedachtegang en een belangrijke waarde van Tessa’s Meal Prep Service is: gemak. Wij geloven dat gemak niet alleen functioneel van waarde is, maar ook emotioneel. Wij proberen jou mentaal te ontlasten, keuzestress weg te nemen en ervoor te zorgen dat jij vrijwel niet meer hoeven na te denken over jouw keuzes rondom voeding. Het verlangen naar minder stress versimpelt het leven en maakt meer tijd voor andere leuke dingen.

Zorg dragen voor jezelf en voor de wereld

Zorg dragen voor jezelf en voor de wereld. Tessa’s denkt niet alleen aan vandaag en morgen. Duurzaam met de wereld omgaan staat bij ons hoog aangeschreven. Wij proberen hieraan bij te dragen door bio-afbreekbaar verpakkingsmateriaal te gebruiken, het hergebruiken van delivery tasjes, duurzaam transport, afvalwerking en we werken met pre-orders zodat de ingrediënten nauwkeurig kunnen worden afgewogen zodat er minder voedsel verspild wordt.

Educatie

“Denken dat je weet wat je eet, tot weten wat je eet”. Veel mensen denken te weten wat een gezond eetpatroon inhoudt. Deze aannames zijn vaak zonder feiten gebaseerd. Door de invloed van social media is er gebrek aan maatschappelijke kennis. Tessa’s ondersteunt mensen graag naar een gezonde duurzame levensstijl. Wij geloven niet in diëten en laten ons niet leiden door trends en ontwikkelingen vanuit social media. De maaltijden worden samengesteld en getoetst door onze gediplomeerde voedingsdeskundige en chef-kok.

Let op!

Korte vakantie

We hebben een korte pauze van 20 december tot 2 januari.

Dit betekent dat als je je nu aanmeldt, je eerst mogelijke levering is op 3 januari 2024! 
MET DE KORTINGSCODE HAPPY2024 ONTVANG JE 15% KORTING OP JOUW EERSTE MAAND MEAL-PREP.

We wensen je een fijn kerstfeest en een gelukkig en gezond Nieuwjaar!

Logo Tessa meal prep service white

Handig…